Szállítási feltételek

Szállítási Feltételek (ÁSZF 5. pont)

Az PRIMA-PROTETIKA webáruház kedvezményes szállítási költsége az aktuális postai díjszabásnak felel meg kiszállásonként. A kiszállítási díj a rendelt áru mennyiségétől, súlyától függően történik. A szállítási költség a vásárlót terheli, melyről Ön pontos információt kap az áru megrendelésekor.

A kiszállítást a szolgáltatási szerződés értelmében a Magyar Posta Zrt. végzi. A kiszállítás kizárólag munkanapokon, 08:00 – 16:00 óráig bármely időszakban történhet. A csomagot kétszer próbálják meg kézbesíteni. Sikertelen kézbesítés esetén a kézbesítő értesítőt hagy maga után. Kétszeri sikertelen kézbesítés esetén az értesítőn feltüntetett postán 5 napig megőrzik a csomagot, ahol Ön átveheti a jelzett napig.

Kérjük, tételesen ellenőrizze kiszállításkor a csomagot és csak sérülésmentes és hiánytalan teljesítés esetén vegye át és írja alá az átvételi elismervényt. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Amennyiben sérült a csomag vagy hiányos, akkor helyben a Magyar Posta Zrt. munkatársától kérjen egy dátummal és aláírással ellátott kárfelvételi jegyzőkönyvet. Ennek hiányában utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

Amennyiben a Magyar Posta Zrt. az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy újból megkísérli a kiszállítást, illetve a csomagról értesítést hagy. A PRIMA-PROTETIKA Kft. a megrendelt termékeket a megrendelés visszaigazolását követő munkanaptól számított 5 munkanapon belül kiszállítatja. Ettől eltérő szállítási határidők az adott árucikkeknél külön megjelölésre kerülnek. Amennyiben egy megrendelésen belül különböző szállítás határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késésért a PRIMA-PROTETIKA Kft. anyagi felelősséget nem vállal. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a PRIMA-PROTETIKA Kft. haladéktalanul felveszi a kapcsolatot a Vásárlóval további egyeztetése céljából. Sikertelen kézbesítés esetén a megrendelést a PRIMA-PROTETIKA Kft. érvénytelennek nyilvánítja és törli.

Alapdíjak:

A küldemény tömege

Szállítási díj

0 – 2 kg

1.700,- Ft

2,1 – 5 kg

1.900,- Ft

5,1 – 10 kg

2.000,- Ft

10,1 – 20 kg

2.350,- Ft

20,1 – 30 kg

2.950,- Ft

Az utánvétel díja egységesen 400 Ft, melyet a fenti árak nem tartalmaznak!

Kedvezményes szállítási díjak:

10.000,- Ft értékű rendelés felett a szállítási díj egységesen 790,- Ft! (+ utánvétel díja)

20.000,- Ft értékű rendelés felett ingyenes a kiszállítás! (a szállítási díjat cégünk átvállalja)

A 30 kg-nál nagyobb súlyú termékek (pl.: masszázs ágy stb.) postai úton történő kiszolgálása nem lehetséges, így ezeknek az eszközöknek egyedi szállítási díja van, melyet a termék leírásában megjelölünk.

Az árak a 27%-os áfát tartalmazzák! A számla végösszege a kerekítés szabályai szerint alakítva!

 

Érvényes: 2017. január 30-tól

PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2018 Készítette: PixelRain.hu