Akciós termékek

Inhalátorok, légtisztítók, párásítók

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
AquaGlobe Diamond légtisztító készülék
Élvezze a légtisztító örvénylő fényjátékát besötétített szobában! Vivamax légtisztító készülék a hidroionizációs technológia révén a levegőben lévő káros anyagokat és kellemetlen szagokat vízben kötheti le, így azok nem juthatnak vissza a légtérbe. Működtetéséhez elegendő csapvizet használni, a tisztítás során csak a vizet kell cserélni, így szűrőt, szűrőcserét nem igényel. Modern kialakításának köszönhetően a lakás bármely részére elhelyezheti.Hangulatos LED világításának köszön..
12,990 Ft
Beurer IH26 inhalátor + orrmosó
Sűrített levegős technológia a légúti panaszok enyhítésére. Nagy porlasztási kapacitással és rövid inhalációs idővel. Fertőtleníthető. Számos tartozékkal. ..
21,790 Ft
Omron NE-C28P kompresszoros inhalátor
Ez a termék légzőszervi rendellenességek kezeléséhez szükséges gyógyszerek belélegzéséhez készült. Ezzel a hordozható készülékkel a betegek bárhol bármikor hatékonyan tudják kezelni légúti betegségeiket. A készüléket csak kezelőorvosának és/vagy szakorvosának utasításai szerint használja! A gyógyszer nagy része még apróbb részecskékre bomlik, lehetővé téve az optimálisabb inhalálást. A CompA•I•R™ rendelkezik minden olyan tulajdonsággal, amely szükséges a hatékony gyógyszerfelhasználáshoz..
23,790 Ft
Vivamax 2:1 ultrahangos párásító
A Vivamax „2in1” párásító a Vivamax termékcsalád legújabb innovációja: a készülék teteje egyedülálló módon változtatható, így Ön bármikor ízlésének, hangulatának, vagy gyermeke kedvének megfelelő formát választhat. A termékhez ajándékba adunk egy pingvin alakú tetőt, így a letisztult formájú, elegáns készülékből könnyedén, egy mozdulattal játékos, kedves állatfigurás párásítót varázsolhat. ..
12,990 Ft
Vivamax ultrahangos párásító
A fűtési szezon beindulásával otthonunk levegőjének páratartalma jelentősen lecsökkenhet, ugyanis hiába szellőztetünk és engedünk be a lakásba friss levegőt, azt a napközbeni fűtés ugyanúgy felmelegíti mint a lakásban lévő levegőt, ezáltal elvesztve eredeti – egészséges - páratartalmát. A nyári időszakban is nagyon fontos a megfelelő páratartalom, ugyanis az allergiának ezekben a hónapokban vagyunk leginkább kitéve. Az allergiás tünetek száraz levegőben könnyebben jelentkeznek. ..
22,990 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2017 Készítette: PixelRain.hu