Stimulálók

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beurer EM-49 digitális TENS/EMS készülék
  Elektromos izomstimuláló és fájdalomcsillapító készü- lék. Az izmok karbantartá- sára, frissítésére, lazító hát- és nyakmasszázsra. Könnyű és hajlékony kiképzéssel, öntapadó gélfimmel, 15 fokozatban állítható intenzitással működtethető.   ..
16,990 Ft
Ideg- és izomstimulátor készülék egy elektróda párral (TENS)
Több mint 20 éves klinikai, gyakorlati, és háziápolási tapasztalatok támasztják alá a TENS módszer hatékonyságát. Helyesen alkalmazva veszélytelen és mellékhatás mentes. Javasolt felhasználási területek: - ahol egy elektróda pár használata elegendő - ahol fontos az egyszerű használat (idős betegeknél) A készülékhez 48x48 mm-es gumi elektróda, elektróda gél és a gumielektródák rögzítéséhez szükséges ragasztószalag tartozik. ..
10,935 Ft
Ingyenes szállítás
Négycsatornás terápiás stimulátor (TENS)
12 V-os hálózati adapterről működő négycsatornás ideg-izomstimulátor. A négycsatornás berendezés kimeneteiről speciális, kitűnő vezetőképességű áram-vezetőképességű gumiból készült, a testfelületen egyszerűen - elasztikus hevederekkel - rögzíthető elektród párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít. az egészség és erőnlét fenntartásának fontos eszköze. Az..
52,890 Ft
Omron E2 Elite izom- és idegstimulátor
9 automatikus kezelő program. 4 különböző típusú masszírozás: a vállhoz, a talphoz, a lábhoz és a derékhoz. Kényelmes használat. Mosható, tartós elektródák. Normál és kímélő kezelés. 10 intenzitás fokozat.  ..
25,790 Ft
Ingyenes szállítás
Omron E4 izom- és idegstimulátor
TENS-készülék izommasszírozásra és fájdalomcsillapításra. 12 kezelési program: a vállhoz, a háthoz, az ízületekhez, a karhoz, a lábhoz és a talphoz az alábbi problémák esetén: feszes izmok, zsibbadtság, merev váll, püffedt láb és fáradtság, püffedt és fájdalmas boka, lábszár- és hátfájdalom vagy derékmerevség, akut fájdalom. Hatásmechanizmusai: keringésfokozás, fájdalomcsillapítás, izomlazítás és görcsoldás, izomfájdalmak csökkentése és izommerevség enyhítése. Szabályozható intenzitás ..
41,490 Ft
Vivatens Pro digitális izom- és idegstimuláló készülék
Öt automata programjának (váll, derék, végtagok, ízületek, talp) köszönhetően használata rendkívül egyszerű. LCD képernyő a kiválasztott testtájék megjelenítésével, 3 különböző kezelési móddal, 2 csatornás kivitellel és 4 cm-es elektróda szett tartozékkal. ..
13,990 Ft11,990 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2018 Készítette: PixelRain.hu