Akciós termékek

Stimulálók

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beurer EM-41 digitális TENS/EMS készülék
Ez a digitális TENS/EMS készülék az elektrostimulációs készülékek csoportjába tartozik. Három alapfunkciót tartalmaz, amelyeket egymással kombinálva lehet alkalmazni: 1. Idegpályák elektromos stimulálása (TENS) 2. Izomszövet elektromos stimulálása (EMS) 3. Elektromos jel által kiváltott masszírozó hatás. E célból a készüléknek két független stimulációs csatornája és négy öntapadó elektródja van. Sokoldalúan alkalmazható funkciókat kínálhat az általános jó köz-érzet fokozásához, ..
19,590 Ft
Ideg- és izomstimulátor készülék egy elektróda párral (TENS)
Több mint 20 éves klinikai, gyakorlati, és háziápolási tapasztalatok támasztják alá a TENS módszer hatékonyságát. Helyesen alkalmazva veszélytelen és mellékhatás mentes. Javasolt felhasználási területek: - ahol egy elektróda pár használata elegendő - ahol fontos az egyszerű használat (idős betegeknél) A készülékhez 48x48 mm-es gumi elektróda, elektróda gél és a gumielektródák rögzítéséhez szükséges ragasztószalag tartozik. ..
10,935 Ft
Ingyenes szállítás
Négycsatornás terápiás stimulátor (TENS)
12 V-os hálózati adapterről működő négycsatornás ideg-izomstimulátor. A négycsatornás berendezés kimeneteiről speciális, kitűnő vezetőképességű áram-vezetőképességű gumiból készült, a testfelületen egyszerűen - elasztikus hevederekkel - rögzíthető elektród párokkal lehet a kezelni kívánt testfelületre csatlakozni. Javítja a vérkeringést, megelőzi, illetve elhárítja a székrekedést, a tornához hasonlóan kellemes fáradtságérzetet biztosít. az egészség és erőnlét fenntartásának fontos eszköze. Az..
52,890 Ft
Omron E2 Elite izom- és idegstimulátor
9 automatikus kezelő program. 4 különböző típusú masszírozás: a vállhoz, a talphoz, a lábhoz és a derékhoz. Kényelmes használat. Mosható, tartós elektródák. Normál és kímélő kezelés. 10 intenzitás fokozat.  ..
24,990 Ft
Ingyenes szállítás
Omron E4 izom- és idegstimulátor
TENS-készülék izommasszírozásra és fájdalomcsillapításra. 12 kezelési program: a vállhoz, a háthoz, az ízületekhez, a karhoz, a lábhoz és a talphoz az alábbi problémák esetén: feszes izmok, zsibbadtság, merev váll, püffedt láb és fáradtság, püffedt és fájdalmas boka, lábszár- és hátfájdalom vagy derékmerevség, akut fájdalom. Hatásmechanizmusai: keringésfokozás, fájdalomcsillapítás, izomlazítás és görcsoldás, izomfájdalmak csökkentése és izommerevség enyhítése. Szabályozható intenzitás ..
41,490 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2017 Készítette: PixelRain.hu