Vérnyomásmérők

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beurer BC-30 csuklós vérnyomásmérő + Beurer FT 09 hőmérő
  Diagnosztika otthon és utazáskor! Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzus mérés a csuklón. Nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzővel és tároló dobozzal. Ajándék hőmérővel. ..
7,990 Ft
Beurer BM 45 Felkaros vérnyomásmérő
Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérő készülék Sensor - Touch gombokkal és fehéren megvilágított XL kijelzővel. 2 x 60 memóriahellyel valamint a WHO szerinti besorolással és arrhythmia felismerési funkcióval. Különleges funkció: üzenet hibás alkalmazás esetén! ..
9,990 Ft
Beurer BM-28 Onpack felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel!
  Gyors és kényelmes vérnyomásmérés. Nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzővel, tároló dobozzal. Hálózati adapterrel is működtethető. ..
10,490 Ft
Beurer BM-49 felkaros vérnyomásmérő magyarul beszélő funkcióval!
Magyarul beszélő vérnyomás- és pulzusmérő készülék, mely 22-36 cm kerületű felkarhoz alkalmas. Szabályozható hangereje és kikapcsolható magyarul beszélő funkciója teszi különlegessé ezt a készüléket. Bemondott szöveg nyelve: PL, HU, CZ, RO. Tökéletesen olvasható, kéken megvilágított XL kijelzővel. 2 x 60 memóriahellyel. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén.  ..
10,990 Ft
EP
Citizen 453AC felkaros vérnyomásmérő
Japán precizitás! A készülékre adott 5 év korlátlan garancia szavatolhatja a magas minőséget és a kiemelkedő megbízhatóságot. Szabálytalan szívritmus kijelzése Mérés közbeni elmozdulás észlelése Egygombos vezérlés Automatikus felfújás és leeresztés 90 memória tárhely Utolsó 3 mérés átlag kiszámítása Egyedülállóan halk működés Könnyen olvasható, szemléletes LCD kijelző Automatikus kikapcsolás Adapter külön vásárolható a készülékhez A csomag tartalma: Vérnyomásmérő, mandz..
12,990 Ft
EP
Citizen 617 csuklós vérnyomásmérő
99 memória tárhely, Utolsó 3 eredmény átlagának kiszámítása, Egygombos vezérlés, egyedülállóan halk működés lehetséges. Automatikus kikapcsolás, Tároló doboz, Dátum es idő kijelzés, Elem élettartam: kb. 250 mérés ..
10,990 Ft
Omron M2 Basic vérnyomásmérő
Nagyméretű, LCD kijelzővel ellátott, praktikus vérnyomásmérő, normál méretű mandzsettával, adapter csatlakozási lehetőséggel, hogy bármikor használható legyen. ..
12,990 Ft
Omron M2 HEM-7121-E vérnyomásmérő
Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a készülék a fejlett "IntelliSense" Technológiát használja. A készülék észleli a szabálytalan szívritmust a mérés során, és a mérési eredmények megjelenítése mellett figyekmezteti erre a használót. A készülék az utolsó 30 mérés e..
14,990 Ft
Omron M3 Comfort vérnyomásmérő okos mandzsettával és adapterrel
Az OMRON otthon használatos, egyik legfejlettebb vérnyomásmérője „okos mandzsettával”, mely 360° zónában méri vérnyomását. Az „okos” mandzsetta pontos eredményeket garantálhat, bármilyen helyzetben kerül is a mandzsettacső a felkarra. Hálozati adapterrel. ..
22,990 Ft
Omron M6 Comfort
 2 méretfunkciós, merevített mandzsettával (22-42 cm)! Az új fejlesztésű mandzsetta technológia 30%-kal nagyobb érintkezési felületet biztosít az artériával a mandzsetta felkaron történő elhelyezésétől függetlenül. Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a..
24,990 Ft
Tensoval Comfort vérnyomásmérő
A Tensoval Comfort felkaros vérnyomásmérő praktikusságánál, egyszerű használatánál fogva felhasználóbarát. A mérés és a mért értékek tárolása a 3 nyomógomb segítségével nagyon egyszerű. A Tensoval Comfort az oszcillometrikus mérési elv szerint mér és tökéletesen alkalmas a rendszeres, otthoni vérnyomásmérésre.Egyszerű és biztonságos vérnyomásmérés a Fuzzy Logic technológiával. Klinikailag tesztelt, a készülék rendelkezik a Brit Hipertónia Társaság minőségi pecsétjével. Extra nagy ..
14,990 Ft
Vivamax  felkaros vérnyomásmérő GYV11
Felpumpálás közben mér. Extra vékony készülék, egygombos vezérléssel, dátum- és idő kijelzéssel, 2 x 90 memória tárhellyel. ..
8,990 Ft
Vivamax színes kijelzős felkaros vérnyomásmérő + adapter
Népszerű felkaros vérnyomásmérő, könnyen használható, egy gombbal működtethető készülék. A mandzsettát automatikus felfújja, és leereszti. A készülék 2 x 120 memóriás tárhelyében el tárolja a mért eredményeket. Színekkel azonnal jelzi, hogy vérnyomása a jó, a megfelelő, de odafigyelést igénylő vagy a magas kategóriába esik. ..
14,990 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2018 Készítette: PixelRain.hu