Akciós termékek

Vérnyomásmérők

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beurer BC-32 csuklós vérnyomásmérő
Biztonság otthon és utazáskor! Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérés a csuklón. Nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzővel és tároló dobozzal. Aritmia-felismerés, üzenet hibás alkalmazás esetén. 13,5-19,5 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. ..
8,990 Ft
Beurer BC-50 csuklós vérnyomásmérő, EXTRA VÉKONY!
A WHO besorolás alapján működő "aritmia felismerés" funkció elsőrangú megbízhatóságot kínálhat. A nagyméretű, könnyen leolvasható kijelző és tárolódoboz segítheti az egyszerű használatot. 13,5-23 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. 2 x 60 memóriahellyel. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén. ..
12,990 Ft
Beurer BM 45 Felkaros vérnyomásmérő
Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérő készülék Sensor - Touch gombokkal és fehéren megvilágított XL kijelzővel. 2 x 60 memóriahellyel valamint a WHO szerinti besorolással és arrhythmia felismerési funkcióval. Különleges funkció: üzenet hibás alkalmazás esetén! ..
14,490 Ft
Beurer BM-40 felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel!
Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérő készülék, mely 22-35 cm kerületű felkarhoz alkalmas. Nagyméretű, könnyen leolvasható kijelző és 2x60 memóriahely biztosíthatja a zavartalan működtetést. A WHO besorolás alapján működő "aritmia felismerés" funkció elsőrangú megbízhatóságot kínálhat. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén.  ..
15,690 Ft
Beurer BM-49 felkaros vérnyomásmérő magyarul beszélő funkcióval!
Magyarul beszélő vérnyomás- és pulzusmérő készülék, mely 22-36 cm kerületű felkarhoz alkalmas. Szabályozható hangereje és kikapcsolható magyarul beszélő funkciója teszi különlegessé ezt a készüléket. Bemondott szöveg nyelve: PL, HU, CZ, RO. Tökéletesen olvasható, kéken megvilágított XL kijelzővel. 2 x 60 memóriahellyel. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén.  ..
13,750 Ft
EP
Citizen 453AC felkaros vérnyomásmérő
Japán precizitás! A készülékre adott 5 év korlátlan garancia szavatolhatja a magas minőséget és a kiemelkedő megbízhatóságot. Szabálytalan szívritmus kijelzése Mérés közbeni elmozdulás észlelése Egygombos vezérlés Automatikus felfújás és leeresztés 90 memória tárhely Utolsó 3 mérés átlag kiszámítása Egyedülállóan halk működés Könnyen olvasható, szemléletes LCD kijelző Automatikus kikapcsolás Adapter külön vásárolható a készülékhez A csomag tartalma: Vérnyomásmérő, mandz..
12,990 Ft
EP
Citizen 617 csuklós vérnyomásmérő
99 memória tárhely, Utolsó 3 eredmény átlagának kiszámítása, Egygombos vezérlés, egyedülállóan halk működés lehetséges. Automatikus kikapcsolás, Tároló doboz, Dátum es idő kijelzés, Elem élettartam: kb. 250 mérés ..
11,990 Ft
Ecomed BU-90E vérnyomásmérő
Pontos vérnyomásmérés a felkaron, nagy mandzsetta méret (22-36 cm), 2x90 memória tárhely, 2 felhasználó adatainak tárolása, szisztolés és diasztolés vérnyomás, pulzus, dátum és idő kijelzése, szabálytalan szívritmus kijelzés, a mért adatok a WHO besorolása alapján osztályozva színskála szerint, az összes mért adat átlagolása, valamint elem állapot kijelzése funkció. ..
11,590 Ft
Omron M2 HEM-7121-E vérnyomásmérő
Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a készülék a fejlett "IntelliSense" Technológiát használja. A készülék észleli a szabálytalan szívritmust a mérés során, és a mérési eredmények megjelenítése mellett figyekmezteti erre a használót. A készülék az utolsó 30 mérés e..
15,990 Ft
Omron M3 HEM-7131-E vérnyomásmérő
Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a készülék a fejlett "IntelliSense" Technológiát használja. A készülék észleli a szabálytalan szívritmust a mérés során, és a mérési eredmények megjelenítése mellett figyekmezteti erre a használót. A készülék rendelkezik egy mand..
21,990 Ft
Omron M6 Comfort
 2 méretfunkciós, merevített mandzsettával (22-42 cm)! Az új fejlesztésű mandzsetta technológia 30%-kal nagyobb érintkezési felületet biztosít az artériával a mandzsetta felkaron történő elhelyezésétől függetlenül. Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a..
27,390 Ft
Tensoval Comfort vérnyomásmérő
A Tensoval Comfort felkaros vérnyomásmérő praktikusságánál, egyszerű használatánál fogva felhasználóbarát. A mérés és a mért értékek tárolása a 3 nyomógomb segítségével nagyon egyszerű. A Tensoval Comfort az oszcillometrikus mérési elv szerint mér és tökéletesen alkalmas a rendszeres, otthoni vérnyomásmérésre.Egyszerű és biztonságos vérnyomásmérés a Fuzzy Logic technológiával. Klinikailag tesztelt, a készülék rendelkezik a Brit Hipertónia Társaság minőségi pecsétjével. Extra nagy ..
16,190 Ft
Tensoval Mobil csuklós vérnyomásmérő
Ha a vérnyomását rendszeresen szeretné ellenőrizni a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésének érdekében, a Tensoval Mobil a megfelelő készülék. Nagy nyomógombjainak köszönhetően nagyon könnyű a használata és nagy memóriája 2x60 mérési érték tárolására alkalmas. Az új mandzsettának köszönhetően a Tensoval Mobil készülék nagyobb méretű csuklóra is felhelyezhető. A különösen puha, nemszőtt anyaga és a Comfort Air technológia a mérést rendkívül kényelmessé teszi. Csuklós vérnyomásmérő lévén, a ..
14,990 Ft
Vivamax színes kijelzős felkaros vérnyomásmérő + adapter
Népszerű felkaros vérnyomásmérő, könnyen használható, egy gombbal működtethető készülék. A mandzsettát automatikus felfújja, és leereszti. A készülék 2 x 120 memóriás tárhelyében el tárolja a mért eredményeket. Színekkel azonnal jelzi, hogy vérnyomása a jó, a megfelelő, de odafigyelést igénylő vagy a magas kategóriába esik. ..
15,490 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2017 Készítette: PixelRain.hu