Akciós termékek

Vérnyomásmérők

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beurer BC-32 csuklós vérnyomásmérő
Biztonság otthon és utazáskor! Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérés a csuklón. Nagyméretű, könnyen leolvasható kijelzővel és tároló dobozzal. Aritmia-felismerés, üzenet hibás alkalmazás esetén. 13,5-19,5 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. ..
8,990 Ft
Beurer BC-50 csuklós vérnyomásmérő, EXTRA VÉKONY!
A WHO besorolás alapján működő "aritmia felismerés" funkció elsőrangú megbízhatóságot kínálhat. A nagyméretű, könnyen leolvasható kijelző és tárolódoboz segítheti az egyszerű használatot. 13,5-23 cm kerületű csuklóhoz alkalmas. 2 x 60 memóriahellyel. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén. ..
12,990 Ft
Beurer BM 45 Felkaros vérnyomásmérő
Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérő készülék Sensor - Touch gombokkal és fehéren megvilágított XL kijelzővel. 2 x 60 memóriahellyel valamint a WHO szerinti besorolással és arrhythmia felismerési funkcióval. Különleges funkció: üzenet hibás alkalmazás esetén! ..
14,490 Ft
Beurer BM-40 felkaros vérnyomásmérő hálózati adapterrel!
Teljesen automatikus vérnyomás- és pulzusmérő készülék, mely 22-35 cm kerületű felkarhoz alkalmas. Nagyméretű, könnyen leolvasható kijelző és 2x60 memóriahely biztosíthatja a zavartalan működtetést. A WHO besorolás alapján működő "aritmia felismerés" funkció elsőrangú megbízhatóságot kínálhat. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén.  ..
15,690 Ft
Beurer BM-49 felkaros vérnyomásmérő magyarul beszélő funkcióval!
Magyarul beszélő vérnyomás- és pulzusmérő készülék, mely 22-36 cm kerületű felkarhoz alkalmas. Szabályozható hangereje és kikapcsolható magyarul beszélő funkciója teszi különlegessé ezt a készüléket. Bemondott szöveg nyelve: PL, HU, CZ, RO. Tökéletesen olvasható, kéken megvilágított XL kijelzővel. 2 x 60 memóriahellyel. Üzenet funkció hibás alkalmazás esetén.  ..
13,750 Ft
EP
Citizen 453AC felkaros vérnyomásmérő
Japán precizitás! A készülékre adott 5 év korlátlan garancia szavatolhatja a magas minőséget és a kiemelkedő megbízhatóságot. Szabálytalan szívritmus kijelzése Mérés közbeni elmozdulás észlelése Egygombos vezérlés Automatikus felfújás és leeresztés 90 memória tárhely Utolsó 3 mérés átlag kiszámítása Egyedülállóan halk működés Könnyen olvasható, szemléletes LCD kijelző Automatikus kikapcsolás Adapter külön vásárolható a készülékhez A csomag tartalma: Vérnyomásmérő, mandz..
12,990 Ft
EP
Citizen 617 csuklós vérnyomásmérő
99 memória tárhely, Utolsó 3 eredmény átlagának kiszámítása, Egygombos vezérlés, egyedülállóan halk működés lehetséges. Automatikus kikapcsolás, Tároló doboz, Dátum es idő kijelzés, Elem élettartam: kb. 250 mérés ..
11,990 Ft
Akció
Citizen Premium Line felkaros vérnyomásmérő
Szabálytalan szívritmus kijelzése Nagy méretű, könnyen olvasható, szemléletes LCD kijelző Mérés közbeni elmozdulás észlelése Egygombos vezérlés, egyedülállóan halk működés Utolsó 3 mérés átlag kiszámítása 90 memória tárhely Automatikus kikapcsolás Mandzsetta tároló Adapter: AC/DC adapter (DC6V, 0.6A) külön megvásárolható A csomag tartalma: vérnyomásmérő készülék, mandzsetta, 4db AA ceruzaelem, használati útmutató A csomag tartalma: Vérnyomásmérő, heveder, 4db AA elem, hasz..
24,990 Ft
Ecomed BU-90E vérnyomásmérő
Pontos vérnyomásmérés a felkaron, nagy mandzsetta méret (22-36 cm), 2x90 memória tárhely, 2 felhasználó adatainak tárolása, szisztolés és diasztolés vérnyomás, pulzus, dátum és idő kijelzése, szabálytalan szívritmus kijelzés, a mért adatok a WHO besorolása alapján osztályozva színskála szerint, az összes mért adat átlagolása, valamint elem állapot kijelzése funkció. ..
11,590 Ft
Omron M2 HEM-7121-E vérnyomásmérő
Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a készülék a fejlett "IntelliSense" Technológiát használja. A készülék észleli a szabálytalan szívritmust a mérés során, és a mérési eredmények megjelenítése mellett figyekmezteti erre a használót. A készülék az utolsó 30 mérés e..
15,990 Ft
Omron M3 HEM-7131-E vérnyomásmérő
Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a készülék a fejlett "IntelliSense" Technológiát használja. A készülék észleli a szabálytalan szívritmust a mérés során, és a mérési eredmények megjelenítése mellett figyekmezteti erre a használót. A készülék rendelkezik egy mand..
21,990 Ft
Omron M6 Comfort
 2 méretfunkciós, merevített mandzsettával (22-42 cm)! Az új fejlesztésű mandzsetta technológia 30%-kal nagyobb érintkezési felületet biztosít az artériával a mandzsetta felkaron történő elhelyezésétől függetlenül. Kompakt, teljesen automata, oszcillometrikus elven működő vérnyomásmérő. Gyorsan és egyszerűen méri a vérnyomást és a pulzusszámot. Annak érdekében, hogy a felfújás kényelmesen szabályozható legyen, a nyomás előzetes beállítása vagy az újbóli felfújás szükségtelen, mert a..
27,390 Ft
Tensoval Comfort vérnyomásmérő
A Tensoval Comfort felkaros vérnyomásmérő praktikusságánál, egyszerű használatánál fogva felhasználóbarát. A mérés és a mért értékek tárolása a 3 nyomógomb segítségével nagyon egyszerű. A Tensoval Comfort az oszcillometrikus mérési elv szerint mér és tökéletesen alkalmas a rendszeres, otthoni vérnyomásmérésre.Egyszerű és biztonságos vérnyomásmérés a Fuzzy Logic technológiával. Klinikailag tesztelt, a készülék rendelkezik a Brit Hipertónia Társaság minőségi pecsétjével. Extra nagy ..
16,190 Ft
Tensoval Mobil csuklós vérnyomásmérő
Ha a vérnyomását rendszeresen szeretné ellenőrizni a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésének érdekében, a Tensoval Mobil a megfelelő készülék. Nagy nyomógombjainak köszönhetően nagyon könnyű a használata és nagy memóriája 2x60 mérési érték tárolására alkalmas. Az új mandzsettának köszönhetően a Tensoval Mobil készülék nagyobb méretű csuklóra is felhelyezhető. A különösen puha, nemszőtt anyaga és a Comfort Air technológia a mérést rendkívül kényelmessé teszi. Csuklós vérnyomásmérő lévén, a ..
14,990 Ft
Vivamax színes kijelzős felkaros vérnyomásmérő + adapter
Népszerű felkaros vérnyomásmérő, könnyen használható, egy gombbal működtethető készülék. A mandzsettát automatikus felfújja, és leereszti. A készülék 2 x 120 memóriás tárhelyében el tárolja a mért eredményeket. Színekkel azonnal jelzi, hogy vérnyomása a jó, a megfelelő, de odafigyelést igénylő vagy a magas kategóriába esik. ..
15,490 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2017 Készítette: PixelRain.hu