Egyéb diagnosztikai- és mérőeszközök

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Beurer HA-20 hallássegítő készülék
Ideális lehet korlátozott hallási képességgel rendelkezők számára. Minden zaj hangerejét felerősítheti zárt térben és a szabadban. Ergonomikus, a fül mögötti területhez illeszkedő formával és 3 feltéttel a hallójárathoz való egyedi illeszkedés érdekében. ..
5,990 Ft
Beurer PO-30 pulzoximéter
Az artériás oxigén-telítettség (SpO2) és a szívfrekvencia mérésére kifejlesztett termék. Színes kijelzővel 4 nézeti perspektívával. Pulzus grafika kijelzéssel. Kicsi, könnyű otthonra és út közben is. Automatikus kikapcsolási funkcióval és elemcsere kijelzéssel. Tartozékok: tartószíj, övtáska. Gyógyászati Segédeszköz ..
16,790 Ft
Beurer SL-70 horkolásgátló készülék
  Innovatív horkolásérzékelés horkoló zajok és testzajok rögzítésével. A fülben lévő hang- és vibrációs impulzusokkal a horkolás hatékonyan megszakítható, illetve egészen az elején megelőzhető. Kényelmesen beleilleszthető a fülbe a flxibilis memory fülrögzítővel. Gyengéd horkolás terápia a pihentető éjszakáért.   ..
39,990 Ft
Vivamax Páraszintmérő
Ellenőrizze rendszeresen otthona páratartalmát! Előzze meg a légúti megbetegedéseket optimális páratartalom biztosításával! A készülék nagyméretű kijelzőjén egyszerre követheti nyomon a helyiség aktuális hőmérsékletét, páratartalmát és a pontos időt. A termék elemmel működik, így a lakás bármely pontján elhelyezheti. Termékjellemzők: • Páraszint kijelzés • Hőmérséklet kijelzés • Dátum- és időkijelzés • Ébresztőóra funkció • Memória funkció • Vízszintes felületre, vagy falra is hely..
2,990 Ft2,690 Ft
PRIMA-PROTETIKA WEBÁRUHÁZ © 2018 Készítette: PixelRain.hu